Toate serviciile sub o singură umbrelă

Servicii juridice

Petrea & Asociații este o societate de avocatură specializată în consultanță pentru afaceri și litigii comerciale complexe. Cu toate acestea, printre clienții noștri se află și persoane fizice care întâmpină probleme juridice. Din experiența noastră, toate problemele juridice se bucură de soluții legale, apelând la contract sau la lege.

Manifestăm un nivel exigent cu privire la calitatea serviciilor noastre, pe care le furnizăm atât clienților profesioniști, cât și clienților persoane fizice. Considerăm că din moment ce serviciile noastre sunt în general solicitate de către profesioniști, care au un nivel de exigență mai ridicat, serviciile noastre sunt potrivire și persoanelor fizice.

Solicită gratuit o evaluare a cazului

PAȘI DE URMAT

Începe acum

Nu mai pierde timpul pe Google sau pe forumuri, încercând să îți dai seama ce spune legea și care este soluția la problema ta juridică. Fiecare caz este unic în felul lui, cel mai în măsură să îți răspundă este un avocat specializat în domeniul respectiv.

Informare

Ne informezi cu privire la problema juridică cu care te confrunți, telefonic sau utilizând formularul de mai jos sau adresa de email

Cercetare

Dacă este cazul, o să solicităm mai multe informații, precum și să ne pui la dispoziție o serie de documente relevante

Strategie

Revenim în cel mai scurt timp cu o strategie potrivită pentru rezolvarea problemei tale

TOP