Obiective atinse

Suportul juridic de care aveți nevoie pentru a extinde și a securiza activitatea societății Dvs.

CONTACTACTI-NE

Obligația noastră zilnică este de a va asigura soluții juridice simple, flexibile, și eficiente din punct de vedere legal, pentru ca Dumneavoastră să vă puteți bucura de drumul către succes, în siguranță.Atingerea obiectivelor nu reprezintă o chestiune negociabilă. Obiectivul este negociabil doar înainte de a fi stabilit, ulterior obiectivul trebuie atins cu orice preț, motiv pentru care dorim să furnizăm idei și soluții juridice care să ajute la atingerea obiectivelor dumneavoastră, într-o formulă care să reprezinte abordarea optimă din punct vedere al resurselor, costurilor și a timpului alocat de către toate părțile implicate.

Menirea noastră este să asigurăm societăților comerciale și antreprenorilor suportul juridic necesar pentru stabilirea și atingerea obiectivelor, contribuind astfel la activitatea lor curentă, cu scopul de a extinde și securiza activitatea acestora cu succes.


Soluția juridică care poate face diferența dintre dumneavoastră și concurență presupune:

  • Realism în procedura de stabilite a obiectivelor
  • Flexibilitate față de solicitările clientului
  • Creativitate în găsirea celei mai rapide soluții
  • Anticipare cu privire la intențiile părții adverse
  • Stabilitate cu privire la soluțiile propuse
  • Colaborare cu cei mai dedicați prestatorii din domeniile conexe
  • Control cu privire la costurile alocate de către client

Echipa noastră se adresează mediului antreprenorial, de orice dimensiune, fiind hotărâți să furnizăm cele mai bune soluții personalizate, în funcție de necesitățile fiecărui client, ”soluția” care face diferența dintre dumneavoastră și ceilalți concurenți din domeniul în care activați.

Implicarea noastră în activitatea curentă a unei societății are ca scop asigurarea investițiilor existente, restructurarea activității curente, reducerea riscurilor comerciale și atingerea unui nivel de productivitate ridicat.

Domeniile în care activează clienții noștri sunt foarte diversificate (bancar, guvernamental, organizații non-profit, medical, imobiliar, construcții, comerț, energie regenerabilă, media, logistică, IT, agricultură) dar, cu toate acestea, cu toții au un vis comun: dorința de a deveni referințe în domeniile în care activează. Seriozitatea și dedicarea clienților noștri ne motivează să ne aducem aportul în viața clienților pentru ca visul acestora să se îndeplinească cât mai curând posibil.

O echipă, un singur scop: atingerea obiectivelor DvsBogdan Petrea

Avocat

Simona Croitoru

Avocat

Razvan Petrea

Avocat

Torjoc Alexandra

Avocat

Cristian Mara

Avocat

Alexandra Barbu

AvocatSoluții simple, flexibile si eficiente din punct de vedere legal


Consultanță contractuală

Contractele comerciale bine calibrate încurajează performanța și descurajează litigiile. În cazul în care un litigiu nu poate fi evitat este important să aveți asigurate prin contract atât protecția cât și mijloacele pentru a obține sancționarea părții care nu a respectat contractul și acoperirea eventualelor prejudicii. Pentru afacerea Dumneavoastră încheierea unor noi contracte este la fel de importantă ca și identificarea condițiilor rezonabile, profitabile și corecte pentru toate părțile implicate.

Societăți comerciale

Constituim societăți comerciale la cheie, prin preluarea tuturor sarcinilor și ajutând clienții să aleagă tipul de societate potrivit și să elimine consumarea timpului cu efectuarea unor proceduri anevoioase. Cu toate acestea considerăm că constituirea unei societăți reprezintă doar primul pas în lumea afacerilor, iar gestionarea relațiilor interne din cadrul societăților este la fel de importantă precum dezvoltarea acestora.

Litigii comerciale și civile

Diversitatea și complexitatea activității de asistare și reprezentare în cadrul procedurilor desfășurate în fața instanțelor este bine cunoscută. Cu toate acestea, toate litigiile au doi numitori comuni: contractul și legea. Motiv pentru care suntem pregătiți să furnizăm servicii de reprezentare eficiente în litigii din urătoarele domenii: civil, comercial, contencios administrativ, fiscal, asigurări, imobiliar, societar, bancar, civil.

Contencios administrativ și fiscal

Legislația fiscală foarte instabilă și abuzurile, atât cele instituționale cât și cele personale ale funcționarilor cu ocazia controalelor efectuate, pot produce grave perturbări în cadrul activității unei societăți comerciale. Considerăm că adaptarea soluțiilor fiscale în funcție de modificările legislative este obligatorie dacă societatea dumneavoastră urmărește să ajungă la productivitate financiară, iar abuzurile instituțiilor statului trebuie sancționate de către instanțele de judecată.

Fuziuni si achiziții

Achizițiile, indiferent că este vorba de un departament de business sau de o întreagă societate comercială, nu fac parte din activitatea curentă a societăților și pot reprezenta adevărate teste de anduranță ale celor implicați. Alegerea unei echipe de profesioniști care fac în mod uzual acest lucru poate sintetiza și simplifica multitudinea de informații pe care trebuie sa le gestionați pentru luarea deciziilor.

Imobiliar

Concretizarea potențialului economic al terenurilor și al clădirilor se realizează prin gestionarea în mod activ a drepturilor și a obligațiilor dumneavoastră, motiv pentru care considerăm că pasivitatea și neexercitarea drepturilor nu reprezintă soluția câștigătoare.

Insolvență

Identificarea eventualelor probleme financiare cât mai devreme posibil și inițierea unei strategii care să asigure continuitatea activității, reprezintă o provocare care în actualul context economic se poate realiza doar prin implementarea unor soluții caracterizate de obiectivitate.

Dreptul muncii

Legislația acestui domeniu este una foarte sensibilă, motiv pentru care ignoranța cu privire la modalitatea de gestionare a relației angajat-angajator poate aduce prejudicii necontrolabile în cadrul unei societăți.

IP & IT

Proprietatea intelectuală și tehnologia informației sunt două domenii interconectate și într-o continua dezvoltare, motiv pentru care participanții din acest domeniu trebuie să urmărească o strategie care să concretizeze întregul potențialul al activității și să se adapteze legislației diferitelor țări unde urmează să își desfășoare activitatea sau de unde provin partenerii de afaceri.

Malpraxis

Considerăm că este esențială calitatea actului medical într-o societate care se laudă cu grija ei pentru urmași, iar ignorarea drepturilor pacientului sau a procedurilor medicale poate produce efecte negative cu implicații deosebite.


Aveți o problema de natura juridică? Luați legătura cu noi.


CONTACTATI-NE
Faceți pasul decisiv. Luați legătura cu noi.Petrea & Asociatii

Bulevardul Revolutiei 1989 nr. 26, ap. 13, Timisoara, 300024, Timis, Romania

Email: cabinet@petrea.eu
Tel :+40 723 142246
Tel :+40 722 515576
Fax :+40 356 815443