Suntem aici dacă ai nevoie de ajutor!

Consultanță persoane juridice și fizice

Petrea & Asociații este o societate de avocatură specializată în consultanță pentru afaceri și litigii comerciale complexe. Cu toate acestea, printre clienții noștri se află și persoane fizice care întâmpină probleme legale. Din experiența noastră, toate problemele legale sunt rezolvabile apelând la contract sau la lege. Considerăm că din moment ce serviciile noastre sunt, în general, solicitate de către profesioniști, aceste servicii sunt potrivire și persoanelor fizice.

Persoanele juridice se confruntă zilnic cu probleme legate de relațiile cu angajații, încheierea și executarea contractelor, interacțiunea cu autoritățile publice sau recuperarea creanțelor. În mod evident, implicarea consultanței de specialitate ajută la prevenirea și evitarea problemelor cu costuri incomparabil mai mici, decât costurile ridicate de identificarea unor soluții litigioase în fața instanțelor de judecată.

Persoanele fizice se află de foarte multe ori în postura de a încheia contracte sau tranzacții cu o valoare considerabilă, motiv pentru care considerăm că este indicat să fie asistate și ghidate spre soluții juridice cât mai eficiente din punct de vedere legal.

Beneficiile consultanței

Avantajale tale

  • Nu mai pierzi timpul pe internet să te licențiezi în Drept
  • O să înțelegi repede care sunt implicațiilor juridice legate de problema ta
  • O să primești variantele de soluționare a problemei
  • Poți să alegi soluția potrivită
  • Nu este o problemă că nu te pricepi la negociere, ne pricepem noi
  • Nu o să plimbi dosare cu șină pe la instituții
  • Nu te lăsăm să faci greșeli

Solicită gratuit o evaluare a cazului

PAȘI DE URMAT

Începe acum

Nu mai pierde timpul pe Google sau pe forumuri, încercând să îți dai seama ce spune legea și care este soluția la problema ta juridică. Fiecare caz este unic în felul lui, cel mai în măsură să îți răspundă este un avocat specializat în domeniul respectiv.

Informare

Ne informezi cu privire la problema juridică cu care te confrunți, telefonic sau utilizând formularul de mai jos sau adresa de email

Cercetare

Dacă este cazul, o să solicităm mai multe informații, precum și să ne pui la dispoziție o serie de documente relevante

Strategie

Revenim în cel mai scurt timp cu o strategie potrivită pentru rezolvarea problemei tale

TOP